Източник: ЛамятаОвен  Днес ще Ви се прииска малко да си

...
Източник: ЛамятаОвен  Днес ще Ви се прииска малко да си
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много трудности за тези три зодии, но и решенията няма да закъснеят

Източник: Ламята

Овен 
Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя обичан човек - нещо като котка, с мишка - радостно развлечение с жертвата, единствено че с благополучен край. Но дали това ще се хареса на Вашия блажен и независим сътрудник? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а другояче абсурдът е неминуем! 

Телец

Макар че като цяло днешния ден не е неприятен, Телците ще бъдат обхванати от значими мисли. Представителите на знака са уверени, че не ги дооценяват и се пробват да получат спаредливост, само че това няма да докара до нищо положително. Възможни са спорове с хората, мнението на които до скоро е било истина от последна инстанция. Доста мощно ще бъде желанието да измененията своя живот. Днес доста Телци са подготвени за екстравагантни и дори шокиращи действия. Но все-пак дайте думата на здравия разсъдък. Особено потребен той ще бъде към вечерта.
 

Близнаци

Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден... 
 

Рак

За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.
 

Лъв

Неотдавна са Ви се струпали толкоз доста спомагателни отговорности, и то не от най-леките. Помните ли възприятието, че в никакъв случай няма да може да се справите с това задължение? Погледнете обстановката в този момент! Впечатлението е, че сте се занимавали с сходни неща цялостен живот. Много ще е прелестно да се радвате на следващия си триумф и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със идната комплицирана задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е прелестен и е значим за Вас. Отпразнувайте както би трябвало това, че животът Ви е прелестен и ще става още по-хубав!
 

Дева

Потресаващ ден за екстремални развлечения дружно с обичания човек. Почти нишо не рискувате – най-вече да си одерете коленете. Но пък удоволствията, които ще получите са море, а и взаимно преодолените компликации сближават.
 

Везни

Така Ви се желае да споделите с приятелката всичко това, което става сред Вас и Вашия обичан човек! Но преди да започнете описа си, помислете дали това няма да стане мотив за недоеолство от страна на Вашия обичан човек? Не на всеки е прелестно да се изнасят на показ разнообразни страни на персоналния му живот пред непознати хора.
 

Скорпион

Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети. 
 

Стрелец

Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка...Това в действителност при всички положения може да си позволите.
 

Козирог

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно, без значение от непрекъснатото наличие на Вашия обичан човек до Вас, въображаемо или физически. При всички случаи той не може да облекчи Вашата душевна болежка, изключително в случай че и сами не решите да му помогнете по някакъв метод.
 

Водолей

Трябва да сте подготвени да вземете комплицирано решение. Дошло е време да се откажете от старите си проекти и връзки, и да започнете нов стадий в своя настоятелен и персонален живот. Може да Ви се стори, че никой не Ви поддържа и не Ви утвърждава, само че това напълно не е по този начин. Съюзници имате, само че те не бързат да заявят за себе си. Възможни са проблеми в общуването с роднините, на които Вашето държание ще се стори прекомерно самоуверено и съвсем предизвикателно. Намерете време да обясните, какво и за какво вършиме, преди да сте стигнали до сериозен спор, който ще е мъчно да бъде позволен.
 

Риби

Решили сте, че вместо да бъдете водени, повече Ви подхожда ролята на водач. Това не е лощо. Спорно е, дали Вашата публика ще се съгласи с това, а да не приказваме, че тези, които са под Ваше послушание, ще бъдат изумени и потресени от Вашите лидерски привички. Това, че ръководите тихичко, напълно не значи, че методът Ви е неправилен или по-малко ефикасен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: